Download hier de eerste editie van Klimaatpraat met Vera en Tim.

WELKOM
Dit is de eerste nieuwsbrief waarin Vera & Tim jou gaan bijpraten over alles wat met klimaatverandering, milieu en duurzaamheid te maken heeft. Deze nieuws-brief verschijnt vanaf vandaag elke maand en kan je helemaal gratis lezen via de website van Avonturenbus en het Lang Niet Moe Festival.
Vera & Tim volgen het nieuws en melden elke maand de belangrijkste berichten. Ook doen elke maand kinderen van over de hele wereld hun verhaal. Wat mer-ken zij van klimaatverandering en milieuvervuiling?
En in elke nieuwsbrief geven Vera & Tim antwoord op jullie vragen. Mail je vra-gen naar info@avonturenbus.nl.
Veel plezier en tot de volgende KLIMAATPRAAT!

In deze nieuwsbrief:
• WELKOM
• Moeilijk? Welnee!
• IPCC? Wat is dat?
• Klimaatakkoord
• In het NIEUWS
• Vraag van Vandaag
• OPROEP
• Wereldkinderen
• Knutselhoek
• INFOhoekje