Sponsors

Geachte heer, mevrouw,

Hoera! Wat een feest! Het Lang Niet Moe Festival gaat binnenkort bij u in de buurt van start! Dat is erg leuk voor alle kinderen in de omgeving, maar ook voor u.

U staat op het punt om sponsor te worden van het Lang Niet Moe Festival en bent daarmee op weg om uw bedrijf maatschappelijk verantwoord te presenteren aan uw toekomstige generatie klanten, werknemers, zakenrelaties, bestuurders en beleidsmakers. U laat zo niet alleen zien op welke wijze u gestalte geeft aan een milieubewuste samenleving, maar spoort kinderen aan om hiermee verder te gaan. Het gaat om hun toekomst! Wees daarom trots op uw sponsorschap! Wij zijn trots op u!

Vult u het sponsorformulier volledig in en houdt u rekening met de uiterste inleverdatum! Onze reclamecampagne start kort daarna.

Extra’s

Geeft u ook even aan of u gebruik wilt maken van de gratis factuurcontrole, aangeboden door Tienmorgen Advies. Ook kunt u aangeven of u in aanmerking wilt komen voor een gratis stand op het Lang Niet Moe festival. Deze stands worden in de vorm van tenten van 4 X 4 meter aangeboden, maar zijn wegens de beschikbare ruimte beperkt tot een tiental. Wees er dus snel bij!
De invulling van de stand kunt u zelf bepalen, maar een kindgericht aanbod met een link naar duurzaamheid wordt erg op prijs gesteld!
Mocht u deze stand commercieel willen inzetten voor de verkoop van merchandise of andere goederen met betrekking tot uw bedrijf, dan wordt een grondplaats in rekening gebracht van € 40,00 per stand per dag.
Wij zorgen voor een stroompunt en verlichting in de stand.

Dragons Den KIDS

De kinderen willen graag van ons weten wat wij doen om hun toekomst schoner en groener te maken, hoe het er voor staat met de invulling van Duurzaamheid. Tijdens onze Dragons Den KIDS kunnen kinderen hierover verschillende ondernemers (Dragons) aan de tand voelen en “pitchen” zij zelf bedachte duurzame oplossingen voor diverse vraagstukken. De Dragons kiezen de meest interessante “pitch” en gaan met de indiener met het idee aan de slag. Wij nodigen u graag uit om hieraan deel te nemen als onderneming! Heeft u interesse, dan kunt u dat ook aangeven op het sponsorformulier!

Namens alle kinderen danken wij u van harte!
Met vriendelijke groet,
Team Lang Niet Moe Festival

Sponsoring Lang Niet Moe Festival

Sponsorpakket

Gratis factuurcontrole

Gratis stand (4x4 meter)

Commercieel uitbaten stand

Dragons Den KIDS

8 + 13 =

Procedure

Nadat wij dit formulier van u hebben ontvangen sturen wij u een factuur en vragen wij u om nadere gegevens ten behoeve van uw sponsorpakket, waaronder het logo van uw onderneming. Zodra wij uw logo hebben ontvangen plaatsen wij deze op onze website. U ontvangt een e-mail zodra uw logo geplaatst is. Gelieve de factuur binnen twee weken na plaatsing van uw logo te voldoen. Na ontvangst van uw betaling worden uw gegevens verder verwerkt in uw sponsorpakket.